Hur du kan omvandla din semester I Barcelona till en hälso- och fitness semester

Personal training and fitness holidays in Barcelona www.barcelonabienestar.com

En semester kan betyda manga olika saker för olika människor.

Vissa ligger på stranden och njuter av solen. Vissa väljer en äventyrs semester för att utforska och uppleva sin destination. Vissa gillar sightseeing och andra väljer att lägga mer vikt på gastronomi fär att lära sig mer om en ny kultur. Vissa gillar sport-baserade semestrar för att utöva sin favorit sport, eller for att prova nagot nytt, som till exempel golf, ridning, skidåkning eller snowboarding, mountainbiking, surfa/paddle boarding eller vandring. Andra kanske vill ha musik och konst som huvud aktivitet pa sin semester.

Så varför är då Barcelona ett så bra val?
Därför att i Barcelona finns möjligheten att uppleva allt som jag nämnde ovan.

Fler och fler väljer att resa på ett mer organiserat sätt nu för tiden. Visst, dagarna då man bokade traditionella paketresor må vara över, då man numera använder internet mer och mer för att skräddarsy sin egen designer semester, men allt fler vill ha något konstruktivt att göra på sin lediga tid.
Men man vill inte enbart ha aktiviteter organiserade genom hotellet, där hotell chefen bestämmer när och var aktiviteten ska äga rum.
Man vill ha ett skräddarsytt, personligt schema som passar in med andra önskemål och tids-restriktioner.

Det är här vi, Barcelona Bienestar, möter behovet av våra klienter. Det finns ingenting som är omöjligt för oss att arrangera och organisera åt våra gäster, som kommer till oss från världens alla hörn.
Barcelona är en väldigt spännande och inressant stad och vi kompletterar detta med att ge våra klienter ett personligt schema så att de kan få ut det mesta av deras semester.

Vi erbjuder ett hälso- och välmåående paket baserat på klientens intresse. Fitness-aktiviteter såsom personlig tränaing, Pilates, TRX, boxning, träning med vikt-väst, funktions träning, HIIT samt program baserade runt en specifik sport, såsom Stand Up Paddle, skidåkning/snowboarding, surfing, vandring, mountainbiking, bergsklättring med mera. För alla dessa aktiviteter erbjuder vi inte bara träning, utan också tid för att öva och förbättra. Så du får tid på en surf bräda, i skidbacken eller i bergen om du vill, eller så kan du få ett träningsprogram med bas i Barcelona. Valmöjligheterna är oändliga.
Men det är inte bara fysisk aktivitet vi erbjuder. Vi erbjuder också en mängd olika hälso- och skönhets behandligar, inklusive massage, kostråd, viktminskning, ögonfrans böjning och förlängning, gel naglar och meditation. Vi kan också arrangera kulturella aktiviteter, inklusive konst och gastronomi, och vi ger råd angående alla aspekter av Barcelona, från de bästa restaurangerna till de mest sevärda siterna.

Vi fråntar stressen av att planera en semester, men du är alltid i kontroll så att du får exakt den semestern du vill ha och behöver.
Vi kan antingen planera enbart dina aktiviteter, eller så kan vi planera ett fullt paket, där vi bokar hotell, planerar måltider samt arrangerar transer till och från flygplatsen. Vad du än behöver.

För mer information, klicka på www.barcelonabienestar.com eller kontakta oss direkt och låt oss arrangera din drömsemester. En semester där du efteråt kommer återvända hem med en mental och fysisk tillfredställelse. Barcelona väntar på dig, och det gör vi också.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *